Mainos
Mainos

Missä on lämmintä jouluna? Katso lomaennusteet maailmalle

Thaimaan pohjoisissa lomakohteissa lämpötilat ovat ennen joulua hieman tavanomaista matalampia, mutta nousevat joulua kohti. Kanarialla parhaita lomasäitä ennusteen saarten eteläosiin.

Euroopan sää on melko poutaista jouluun asti. Jouluksi on kuitenkin saapumassa runsaita sateita, jotka kulkevat mantereen yli lännestä itään.

Kanarialla lämpötilat ovat 20 asteen molemmin puolin. Aurinkoisinta on saarten eteläosissa.

– Saarten eteläosissa lämpötilat ovat noin viisi astetta saarten pohjoisosien lämpötiloja korkeampia, sanoo MTV Uutisten meteorologi Aleksi Jokela.

Thaimaassa lämpötilat ovat yleisesti 30 asteen molemmin puolin. Bangkokin seudulla ja pohjoisimmissa lomakohteissa lämpötilat ovat ennen joulua tavanomaista viileämpiä, ajoittain alle 30 asteessa, mutta lämpenevät joulua kohti.

Keskilännessä Yhdysvalloissa tulee rankkasateita ja sateet etenevät tämän viikon loppupuolella kohti itää. Miamissa ja Karibialla sää on melko poutaista. Lämpötilat ovat 25-30 asteessa.

Australian eteläosien sisämaassa lämpötilat kohoavat jopa 40-45 asteeseen.

Intian valtamerellä on liikkeellä kaksi trooppista syklonia, Amara ja Bruce. Ne eivät kuitenkaan uhkaa tiheästi asuttuja alueita.

Lomakohteiden paikkakuntakohtaiset kahden viikon ennusteet löydät MTV:n sääsivustolta.

Katso videolta maailman sää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme