Mainos
Mainos

Mistä tulee Berlusconin seksijuhlan nimi Bunga-Bunga?

Italialaiset ovat oppineet uuden käsitteen, bunga bungan, seuratessaan pääministerinsä Silvio Berlusconin edesottamuksia nuorten naisten kanssa.

- Silvio kertoi minulle, että hän kopioi sen (Libyan johtajalta) Muammar Gaddafilta. Se on (Gaddafin) haaremin rituaali, kertoi Berlusconin seksikohun keskiössä oleva tanssija Karima el-Mahroug sanomalehti La Repubblicalle.

Sen jälkeen ilmaisun alkuperää on jahdattu ympäri maailman.

Tiettävästi ensimmäinen havainto on 1910-luvulta, kun kirjailija Virginia Woolf ystävineen pääsi brittisotalaivaan esittäytymällä Abessinian prinssin seurueeksi. Seurue huudahteli muka-afrikkalaisittain bunga, bunga aina kun pahaa-aavistamaton kapteeni esitteli laivan ihmeitä. Kun huijaus selvisi, laivastosta tuli pilkanteon kohde.

Ilmaisun uudismerkityksestä on esitetty monenlaisia teorioita: useimmiten sen on arveltu tarkoittavan jonkinlaisia orgioita, joissa alastomat tai vähäpukeiset nuoret naiset esiintyvät juhlien isännälle.

Berlusconin juhlia järjestänyt saksalainen näyttelijä Sabina Began kertoi Sky Italialle, että hän itse on bunga bunga.

- Bunga bunga on yksinkertaisesti kutsumanimeni, Began sanoi helmikuussa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme