Mainos
Mainos

Mitä - minäkö muka timanttivaras?

Pieni amerikkalainen seurakoira on aiheuttanut kansainvälisen kohun, koska se on paljastunut ovelaksi timanttivarkaaksi. Koira varasti timantteja syömällä ne.

Erikoista timanttivarasta alettiin epäillä, kun Albanyssa sijaitsevasta kultasepänliikkeestä katosi tuhansien eurojen arvoiset korvakorut. Kukaan henkilökunnasta tai asiakkaista ei ollut korujen luona katoamishetkellä, vain tyhjä korurasia löydettiin lattialta. Ulkopuolinen varas oli poissa laskuista.

Ainoaksi mahdolliseksi varkaaksi alettiin epäillään paikalla ollutta Honey Bun eli Kultapupunen-nimistä koiraa.

Koira vietiin röntgeniin. Ja kuvista paljastuu korvakorun takaosa sekä kaksi pistettä, joiden epäillään olevan timantit.

Uutistoimisto AP:n välittämä uutinen ei kerro, ovatko omistajat jo juottaneet koiralle suolen toimintaa edistävää risiiniöljyä vai kuinka timantit aiotaan saada koiran vatsasta talteen. Myöskään siitä ei ole tietoa, mitä koiran vatsahapot tekevät timanttien laadulle.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme