Mainos
Mainos

Mitä tapahtui kesken upean perhepäivän? Isä löytyi kuolleena – 3-vuotias vastasi huolestuneen äidin puheluun

Yhdysvalloissa Floridassa poliisi selvittää, mitä tapahtui miehelle, joka oli lähtenyt viettämään veneilypäivää poikansa kanssa.

Mies oli lähtenyt 3-vuotiaan poikansa kanssa retkeilemään maanantaina. Heidän piti veneillä, rakentaa hiekkalinnoja ja viettää mukavaa päivää yhdessä.

Päivä kuitenkin vaihtui illaksi, ja kotona odottava miehen vaimo ja lapsen äiti alkoi huolestua, kun kaksikkoa ei kuulunut takaisin. Hän soitti FaceTime-puhelun ja hämmästyi, kun siihen vastasi heidän pieni poikansa.

– Poika oli pelokas ja itkuinen enkä saanut hänen puheestaan mitään selvää. Yritin ymmärtää, mitä on tapahtunut, sillä mieheni ei olisi ikinä jättänyt poikaamme yksin, nainen kertoo uutiskanava CNN:n tytäryhtiöön kuuluvan WFTS:n haastattelussa.

Isä löytyi seuraavana päivänä

Pojan löysi lopulta sivullinen, joka pysyi lapsen luona poliisien saapumiseen saakka.

Isän ruumis löytyi seuraavana päivänä. Hänellä oli pelastusliivit päällään ja lompakko tallella. Ruumis oli melko lähellä paikkaa, josta 3-vuotias oli löydetty yksin edellisenä päivänä.

Alue oli miehelle tuttua ja hän oli kokenut retkeilijä ja vesilläliikkuja. Vielä ei tiedetä, osaako poika kertoa siitä, mitä isälle tapahtui. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme