Mainos
Mainos

Molly ja Ludde Ruotsin suosituimmat koiran nimet

Jos törmäät Ruotsissa uroskoiraan, on erittäin suuri todennäköisyys, että sen nimi on Ludde, Bamse, Sigge, Zorro tai Charlie. Ne olivat nimittäin ruotsalaisten uroshauvojen suosituimmat nimet viime vuonna, kertoo Upsala Nya Tidning.

Sadan suosituimman koirannimen joukossa oli vain kaksi nimeä, jotka kuuluvat myös sadan suosituimman ruotsalaispojan nimilistalle. Ne olivat Sigge (94.) ja Charlie (67.)

Narttujen nimet ovat usein myös suosittuja tyttöjen nimiä.

Narttujen suosituimmat nimet Molly, Wilma, Ronja, Bella ja Selma olivat viime vuonna myös tytön nimien kärkeä. Wilma oli viime vuonna suosituin tytön nimi, Ronja kolmanneksi suosituin ja Selma seitsemänneksi suosituin.

Wilma-nimisiä kissoja on, mutta kissojen kaikkein suosituin nimi on jo klassikko Maja, suomalaisittain Maija (Maija Maitoparta!). Muut kissojen listan kärkeen kuuluvat nimet ovat Nisse, Smulan, Simba ja Tiger.

Agria Djurförsäkring koostaa nimilistat eläinasiakkaidensa luettelosta.

Suomessa toimivat eläinvakuutuksia myöntävät vakuutusyhtiöt eivät tiettävästi kokoa nimilistaa asiakkaistaan. Sellaista ei ainakaan löydy niiden nettisivuilta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme