Mainos
Mainos

Mongolian lentoturmassa kuoli kymmeniä

Mongoliassa sattuneessa lentoturmassa on kuollut 28 ihmistä, kertoi uutistoimisto Itar-Tass tänään. Turma sattui eilen.

Mongolian hätätilanteiden komissio kertoi, että kiinalaisvalmisteisen koneen maahansyöksyssä kaikki koneessa olleet saivat surmansa. Kone oli matkalla Erdenetin kaupungista Moroniin Pohjois-Mongoliassa. Matkallaan kone törmäsi lumen peittämään vuoreen.

Koneen hylky löytyi vuorokausi onnettomuuden jälkeen. Hylyn yli lentäneestä helikopterista ei havaittu jälkiä ruumiista tai eloonjääneistä, mutta lentokoneen siivet olivat repeytyneet ja sen perä oli hajonnut, kerrottiin pääministerin kansliasta. Helikopteri ei pystynyt laskeutumaan onnettomuuskoneen luo. Kaksimoottorinen turmakone oli suunniteltu 19 matkustajalle ja miehistölle.

Lehtitietojen mukaan kaikki matkustajat olivat mongolialaisia lentäjät mukaanlukien. Matkustajien joukossa oli 12 lasta. Yhteyden katkettua koneeseen 13 minuuttia lähdön jälkeen se oli vuorokauden kadoksissa. Tuuli esti eilen etsintälennot vuoristoisella alueella. Tarkkaa syytä onnettomuuteen ei vielä tiedetty.
(STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme