Mainos
Mainos

Moskovan hallintorakennuksessa perusteeton pommiuhka

Venäjän hallitusrakennus Moskovassa jouduttiin tänään evakuoimaan pommiuhan tähden. Pommiuhka on kuitenkin osoittautunut perusteettomaksi. Pommin oli määrä räjähtää kolmelta.

Uutistoimisto Interfaxin mukaan tuntematon henkilö oli soittanut nk. Valkoiseen taloon puolilta päivin ja kertonut, että rakennukseen on asetettu pommi. Evakuointi aloitettiin parin tunnin kuluttua tapahtuneesta.

Silminnäkijöiden mukaan ihmiset poistuivat rakennuksessa rauhallisesti. Paikalle oli saapunut yksi paloauto ja ambulanssi. Pommiuhkaukset eivät ole Moskovassa harvinaisia, ja uutistoimistot kertoivatkin Venäjän hallituksen ottaneen uhkauksen tyynesti.

-Pommin on määrä räjähtää kolmelta. Meillä on hyvin aikaa käsitellä työjärjestyksen asiat, kerrottiin pääministeri Mihail Kasjanovin todenneen hallitukselle sen jälkeen, kun hän oli kuullut uhkaussoitosta. Venäjän viranomaiset eivät halunneet iltapäivällä kommentoida uutista.

(MTV3-STT-Reuters-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme