Mainos
Mainos

MTV Lontoossa: Poliisi pohtii laiminlyönnin mahdollisuutta

Lontoon Apollo-teatterin romahdus myöhään eilen illalla on käynnistänyt pohdinnat mahdollisista laiminlyönneistä teatterin remontin aikana.

Lontoossa paikanpäällä oleva MTV:n Aura Lounasmaa kertoo, että tutkinta alkaa aamun valjetessa. Paikalle on tulossa rakennusinsinöörejä, poliisin, palokunnan sekä kaupungin edustajia.

– Poliisin mukaan kyseessä on jonkinlainen rikollinen laiminlyönti, mutta vielä ei tiedetä tarkemmin, millaisesta laiminlyönnistä on kysymys, Lounasmaa kertoo.

Lounasmaan mukaan kaikki romahduksessa loukkaantuneet saatiin sairaalaan nopeasti.

– Lievästi loukkaantuneita kerättiin läheisiin teattereihin ja suurin osa heistä kuljetettiin busseilla saamaan hoitoa.

Apollo-teatteri on rakennettu 1901 ja se on Westendin alueen teattereista suurimpia. Paikkoja on lähes 800. Tatteri sijaitsee lähellä Piccadilly Circusta. Siksi sinne sijoitetaan suosituimpia näytelmiä.

– Suuri osa alueen teattereista on rakennettu samoihin aikoihin ja nyt on puhuttu, että kaikki alueen teatterit tarkastetaan.

– Kaikki ovat olleet hyvin järkyttyneitä. Katsojat luulivat aluksi, että tapahtumat kuuluvat näytelmään, koska siinä kohden näytelmää kuultiin aaltojen pauhua. Näytelmän perustana olevan kirjan kirjoittaja on ollut hyvin järkyttynyt tapahtumista.

Apollo-teatterin katto romahti myöhään illalla Suomen aikaa. Romahduksessa loukkaantui jopa 90 ihmistä. Viranomaisten mukaan kukaan ei kuollut turmassa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme