Mainos
Mainos

MTV:n kirjeenvaihtaja pohtii strategiapäällikkö Steve Bannonin mahdollista lähtöä: ”Valkoinen talo on nykyään aika tuulinen paikka”

MTV:n kirjeenvaihtaja Mari Karppinen pohtii presidentti Donald Trumpin kommentteja, jotka ovat taas kerran kuohuttaneet Yhdysvaltoja.

Trump tuomitsi Charlottesvillen mellakat aloittaneen äärioikeiston, mutta sitten hän liitti syyllisten joukkoon myös vasemmistolaiset mielenosoittajat.

Karppisen mukaan Valkoisen talon strateginenpäällikkö Steve Bannon voi saada lähtöpassit Valkoisesta talosta.

– Valkoinen talo on nykyään aika tuulinen paikka. Esimerkiksi tänään Trump joutui nimittämään jo viidennen viestintäpäällikön.

Edelliset ovat joko lähteneet tai heidät on erotettu.

– Steve Bannonilla on kuitenkin alusta asti ollut mukana luomassa liikemies-Trumpista presidentti-Trumpia. Moni kantava teema on Bannonin käsialaa. Saa nähdä uskaltaako Trump luopua Bannonista, sen verran ihailtuhahmo on äärioikeiston joukossa on.

Bannon on oikeistolaisen Breitbart-sivuston entinen johtaja, ja tunnettu kärkkäistä mielipiteistään etenkin maahanmuuttokysymyksissä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme