Mainos
Mainos

MTV:n Petäistö turmapaikalla: Kuolinsyytutkijat saapuvat tänään

Lentoturmapaikalla tilannetta seuraava Helena Petäistö kertoo, että pelastusjoukot ovat viimein pääsemässä onnettomuuspaikalle raskaan kaluston kanssa.

Pelastusjoukkojen työtä vaikeuttavat vuoristoalueen vaikeat maasto-olosuhteet ja se, että sekä lentokone että uhrien ruumiit ovat palasina.

– Työ on äärimmäisen aikaa vievää myös kuolinsyytutkijoille, jotka saapuvat paikalle tänään iltapäivällä, MTV:n kirjeenvaihtaja Helena Petäistö kertoo.

15 kilometrin päässä turmapaikasta on perustettu väliaikaisesti kriisikeskus ja kappeli, jossa järjestetään tänä iltana muistotilaisuus turmassa menehtyneiden omaisille.

– Tänne ovat tulossa myös valtionpäämiehet Saksan liittokansleri Angela Merkel, Ranskan presidentti Francois Hollande sekä Espanjan pääministeri Mariano Rajoy. He osallistuvat paikalle saapuneiden omaisten kanssa muistotitalisuuteen.

Itse onnettomuuspaikka on eristetty kahden kilometrin säteellä eikä sinne päästetä ulkopuolisia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme