Mainos
Mainos

MTV sai haltuunsa Viron suojelupoliisin salaisen videon: Venäläisagentti otettiin kiinni kesken operaation – ilmeestä paistaa elämän tuhoutuminen

MTV Uutiset sai haltuunsa Viron suojelupoliisin KaPo:n (Kaitsepolitseiamet) videon, jossa tuore vakoiluepäilty Deniss Metsavas otetaan kiinni.

Kapon kuvaamalla videolla näkyy selvästi, miltä näyttää koko elämänsä menettäneen ihmisen katse, kun hänen kätensä laitetaan rautoihin.

Samalla Metsavaselle lausutaan kohtalokkaat sanat: 

– Olette pidätetty epäiltynä valtionpetoksesta.

Aamun Postimees-lehden kolumnisti Andrei Kuzitski kuvailee kiinnijäämisen hetkeä.

– Näin ihmisen, joka katsoi epätoivon syvyyksiin. Minusta näytti siltä, että hän itkee, ei niin, että silmät olisivat kyyneltyneet, mutta sisimmässään hän itki. Hän ymmärsi, että elämä on eletty ja vieläpä kaikkein häpeällisimmällä tavalla.

Viron puolustusvoimien kiitetty majuri Deniss Metsavas ja hänen isänsä Pjotr Volin otettiin viime viikon alussa kiinni epäiltyinä maanpetoksesta ja vakoilusta Venäjän sotilastiedustelu GRU:n hyväksi.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme