Mainos
Mainos

Hannoverin pommiepäily: Poliisi räjäytti asemalla, tilanne ohi

Hannoverissa on illalla evakuoitu jalkapallostadion, konserttiareena ja osa päärautatieasemasta pommiepäilyn vuoksi.


Illan jalkapallomaaottelu Saksa-Hollanti peruttiin pommiuhan takia. Poliisi kehotti yleisöä poistumaan nopeasti mutta ilman paniikkia.

Myös hannoverilainen konserttiareena evakuoitiin, mutta myöhemmin illalla poliisi ilmoitti, että sinne kaavailtu Söhne Mannheims -yhtyeen konsertti voidaan järjestää. Päärautatieasemasta osa evakuoitiin ja suljettiin, kun junasta löytyi epäilyttävä esine.

8:11 Hannoverin live-seuranta päättyy. Jatkamme live-seurantaa Pariisin piirityksen osalta täällä

4:56

Baijerin sisäministeri Joachim Herrmann on vahvistanut televisiohaastattelussa tiedon siitä, että vihje iskusta jalpallo-otteluun tuli ulkomaiselta tiedustelupalvelulta, kertoo Die Welt. Lehden mukaan ministeri sai eilen iltapäivällä tiedon, jonka mukaan isku urheilutapahtumaan on mahdollinen seuraavan 48 tunnin kuluessa.

2:00

Poliisin pommiryhmän junasta löytämä epäilyttävä esine voi olla valepommi, kertoo saksalaismedia. Die Weltin mukaan poliisi ei ole vahvistanut asiaa ja etsii nyt miestä, joka jätti epäilyttävän paketin junaan.

1:38

Saksalaismediat kertovat, että pommivihje tuli Ranskan turvallisuuspalvelulta.

1:22

Tilanne Hannoverin päärautatieasemalla on palautunut normaaliksi, kertoo Hannoversche Allgemeine -lehti. Lehden mukaan poliisi on räjäyttänyt asemalta löytyneen epäilyttävän laukun, josta ei tämänhetkisen tiedon mukaan löytynyt räjähteitä.

00:23

Hannoverin poliisin mukaan uhka oli todellinen. Poliisijohtaja Volker Kluwe sanoo, että taustalla oli vakavia suunnitelmia toteuttaa räjähdys jalkapallostadionilla.

23:06

Alueministeri Boris Pistorius sanoo, ettei räjähteitä ole toistaiseksi löydetty jalkapallostadionilta.

22:48

Saksan viranomaisten mukaan myös Hannoverin rautatieasemalla on pommiepäily. Saksalaismedian mukaan myös osa juna-asemasta on evakuoitu.

22:19

Evakuoinnin syy selviää: Hannoverin stadionille suunniteltiin pommi-iskua.

21:13

Myös toista areenaa evakuoidaan Hannoverissa.

21:01

Saksalaiset tiedotusvälineet kertovat, että jalkapallostadionia evakuoidaan Hannoverissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme