Mainos
Mainos

MTV seuraa hetki hetkeltä: Hengenvaarallinen hirmumyrsky Florence iskeytyi USA:n itärannikolle – hurrikaani vaatinut ensimmäiset kuolonuhrit

Florence-hurrikaani raivoaa perjantaipäivän aikana Yhdysvaltain itärannikolla.

Ylläolevasta videolla voit seurata, kuinka Florence-hurrikaani historiallisen tuhovoimaiseksi pelätty pyörremyrsky näytti voimaansa ennen rantautumistaan Yhdysvalloissa.

Willingtonin poliisi tiedotti perjantai-iltana, että äiti ja vauva ovat menehtyneet hurrikaanissa puun kaaduttua heidän talonsa päälle. 

Paikallisille asukkaille on annettu evakuointikehotuksia, mutta siitä huolimatta osa on päättänyt jäädä koteihinsa hirmumyrskyn ajaksi.

Kello kahdeksan jälkeen illalla Suomen aikaa myrsky siirtyy yhä syvemmälle sisämaahan Pohjois-Carolinan kaakkoispuolella. Samalla sen voima heikkenee, mutta voimakkaat sateet jatkuvat.

Hirmumyrsky on laantunut luokituksissa kategoriaan 1, mutta sen on ennustettu silti tuovan mukanaan todella voimakkaita tulvia ja rankkasateita. Pakoin meriveden on jo todettu olevan huomattavasti normaalia korkeammalla.

Yli 620 000 sähköyhtiöiden asiakasta on tällä hetkellä alueella ilman sähköä.

Sateet alkoivat piiskata Suomen aamun aikana Pohjois-Carolinan, Etelä-Carolinan ja Virginian osavaltioiden seutua. Alueella on alkanut tulvia aamun edetessä.

Viranomaiset odottavat Guardianin mukaan Florencen aiheuttavan "hengenvaarallista myrskyvuoksia [merenpinnan voimakasta nousua] ja sadetta".


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme