Mainos
Mainos

MTV Uutiset Lontoossa – "Ihmiset ovat järkyttyneitä ja hieman peloissaan"

Eilinen terrori-isku näkyy hämmästyttävän vähän suurkaupungin katukuvassa, raportoi MTV Uutisten toimittaja Janne Hopsu Lontoosta.

Hopsu kertoi Kymmenen uutisten suorassa lähetyksessä, että esimerkiksi turistit käyskentelevät Lontoon kaduilla tavalliseen tapaan, eivätkä turvatoimet näy ulospäin erityisen paljon.

Hopsun mukaan myöskään lentokentällä ei näkynyt erityisen paljon poliiseja tai sotilaita.

– Ihmiset ovat järkyttyneitä ja hieman peloissaan. Varmaan myös vihaisia, koska tämä oli kolmas terrori-isku reilun kahden kuukauden sisään, Hopsu kuitenkin muistutti.

Hän arvelee, että Britanniassa voi olla valloillaan myös periksi ei anneta -asenne. Esimerkiksi Manchesterissa järjestetään tänään muistokonsertti kahden viikon takaisen terrori-iskun uhreille.

Hopsu arvioi, että viimeistään tuorein isku nostaa turvallisuuskysymykset aiempaa korkeammalle torstaina pidettävien parlamenttivaalien asialistalla.

– Lähinnä (vaalikampanjoissa) on aika paljon kiistelty brexitistä. Taatusti se saa ainakin rinnalleen turvallisuuskysymyksen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme