Mainos
Mainos

MTV Uutiset Pariisissa: "Ihmiset ovat kerääntyneet kaduille"

Pariisissa kadut ovat täyttyneet toimittajista sekä paikallisista asukkaista, kertoo paikan päälle saapunut MTV Uutisten toimittaja.

– Saavuin tänne vasta kello 11 Suomen aikaa. Saavuin lentokentältä taksilla lähelle tätä Bataclanin konserttisalia, joka nyt on itseasiassa täynnä kansainvälisiä toimittajia, täällä on paljon lähetysautoja paikalla. Toki paikalla on myös paljon ihmisiä, jotka ovat tulleet katselemaan paikkaa. Matkalla taksista näin myös kaksi muuta iskupaikkaa, paikalla oli selvästi poliisin tutkijat paikalla, kertoo MTV:n toimittaja Helena Liikanen Pariisista.

Liikasen mukaan kaduilla on yhä iskujen aikaan tapahtumapaikalla olleita ihmisiä.

– Juttelin tuossa muun muassa erään pariskunnan kanssa, jotka olivat palaamassa vasta yön jälkeen kotiin, koska kaikki nämä alueen tiet olivat suljettu, eikä heillä ollut mitään asiaa liikkua ulkosalla. 

– Vaikka Pariisissa on lyöty, masentunut ja surullinen tunnelma, ihmiset ovat silti ulkona. He eivät ole jääneet koteihinsa ja eivät halua osoittaa pelkoaan, vaan ovat täällä kaduilla ja he yrittävät jatkaa sitä tavallista, normaalia elämää, toimittaja Helena Liikanen kertoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme