Mainos
Mainos

MTV3 Ateenassa: Epävarmuus jäytää kreikkalaisia

Kreikkalaiset alkavat olla kurkkuaan myöten täynnä poliitikkojen lupauksia ja päättämättömyyttä. Kreikan tapahtumia Ateenassa seuraava toimittajamme Anne Sjöholm kertoo, että epävarmuus jäytää kansalaisia todella paljon.

Epävarmuuden aiheuttama ahdistus voi purkautua muun muassa mellakoina.

– Ihmiset ovat todella kypsiä siihen, että mennään ylös, alas, eteen, taakse, eikä minkäänlaista ratkaisua saada aikaiseksi tähän tilanteeseen. Ihmiset ovat myös hyvin kypsyneitä poliitikkoihin - siihen, että he kerta toisensa jälkeen sanovat, että nyt laajana yhteisenä rintamana hoidetaan tämä talousongelma kuntoon, Sjöholm kertoo.

– Joka kerta käy kuitenkin niin, että poliitikkojen omat intressit ja puolueiden intressit menevät kaiken edelle. Silloin yhteinen näkemys ja halu muuttaa tilannetta hajoaa.

Kreikan parlamentti äänestää tänään hallituksen luottamuksesta. Istunto alkaa kello 18, ja äänestys järjestetään näillä näkymin puoliltaöin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme