Mainos
Mainos

MTV3:n toimittaja Oslosta: Uhreja saattaa vielä löytyä raunioista

Suuri osa Oslon keskustasta on eristetty eilisen pommi-iskun takia. Paikalla olevan MTV3:n ulkomaantoimittajan Aino Huilajan mukaan ihmiset parveilevat tapahtumapaikan lähellä, mutta muuten kaupungissa on hiljaista.

Huilajan mukaan poliisi ja armeija tutkivat edelleen räjähdysalueen rakennuksia. Norjalaismedian käsitys on, että pommi-iskun kuolonuhrien määrä saattaa vielä nousta, sillä kaikkiin tuhorakennuksiin ei ole vielä edes päästy sisään. Kuolleiden vahvistettu määrä on nyt seitsemän.

Huilaja kuvailee tuhoja Oslossa massiivisiksi.

- Vaikka en ole päässyt lähelle sitä paikkaa, missä pommi eilen räjähti, niin jo pelkästään tämän aidatun alueen ulkopuolellakin on paljon rikkoutuneita ikkunoita. Lasit ovat rikkoutuneet rakennuksista, jotka sijaitsevat satojen metrien päässä räjähdyspaikasta. Räjähdys on ollut siis todella voimakas ja ihmiset ovat edelleenkin siitä täällä ihmeissään, Huilaja kertoo.

Katso Hannu Hallamaan juttu Aino Huilajan raportti Oslosta (Kymmenen uutiset 23.7.2011)

Katso kriisipsykologi Salli Saaren haastattelu (Kymmenen uutiset 23.7.2011)

Katso Anna-Stiina Toivosen juttu (Kymmenen uutiset 23.7.2011)

Norjan veriteot tuomittu jyrkästi - katso video (Seitsemän uutiset 23.7.2011)

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme