Mainos
Mainos

Erikoinen katoamistapaus: Mies eli vuosikymmeniä toisen elämää – muisti palasi 30 vuoden jälkeen

Kanadalaismies ratkaisi itse oman katoamisensa vuosikymmeniä kestäneiden harharetkien jälkeen.

Kanadassa on paljastunut erikoinen katoamistapaus. Kanadalaismies katosi kotikaupungistaan Kitcheneristä vuonna 1986, eikä häntä nähty sen jälkeen. Viimeisen kerran mies nähtiin tämän nousevan Niagara Fallsiin lähtevään bussiin.

Nyt mysteerikatoaminen on selvitetty, kertoo uutiskanava CNN. Niagaran paikallispoliisin mukaan nykyään 51-vuotias mies oli yllättäen ottanut yhteyttä viranomaisiin.

CNN:n mukaan mies eli 30 vuotta eri nimisenä, eikä tiennyt, että hänellä on sukulaisia elossa. Kun mies tapasi sattumalta sosiaalityöntekijän tammikuussa, palasi muistot yhtäkkiä hänen mieleensä.

Erittäin pitkästä muistikatkoksesta kärsinyt mies muisti olevansa oikeasti Edgar Latulip ja kotoisin Kitcheneristä. Paikallispoliisin jatkokuulusteluissa Latulip alkoi muistamaan yhä enemmän ja enemmän yksityiskohtia entisestä elämästään.

Paikallispoliisin mukaan lääkkeensä kotiin jättänyt Latulip yritti päästä St. Catharinesiin Ontarioon, kun hän kaatui ja löi päänsä kohtalokkain seurauksin. Onnettomuuden jälkeen hän ei muistanut menneisyydestään mitään, ja jäi asumaan St. Catherinesiin 30 vuodeksi.

DNA-vertailu sukulaisen kanssa paljasti lopulta miehen puhuvan totta.

CNN:n mukaan poliisi on ottanut yhteyttä miehen äitiin, joka asuu Ottawassa. Poliisin mukaan äiti on ottanut tiedon poikansa löytymisestä ilolla vastaan. CTV:n haastatteleman äidin mukaan hän oli vuosia pelännyt, että hänen poikansa oli joutunut hyväksikäyttäjien haaviin.

Äidin mukaan kadonnut mies oli lapsenkaltaisella tasolla kehityshäiriön vuoksi.

Tarkempia yksityiskohtia miehen 30 vuotta kestäneestä elosta St. Catharinesissa ei kerrota julkisuuteen, poliisi tiedottaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme