Mainos
Mainos

Mullah hyväksynee bin Ladenin luovuttamisen

Afganistania hallitsevan Taleban-liikkeen johtaja mullah Mohammad Omar hyväksynee pappisneuvoston tämänpäiväisen päätöksen, jonka mukaan terrorismista epäillyn Osama bin Ladenin on poistuttava maasta vapaaehtoisesti. Hänen lähtönsä vienee kuitenkin jonkin verran aikaa, sanoi Talebanin hallituksen opetusministeri Amir Khan Muttaqi.

-Afganistanin muslimikansa on aina noudattanut pappisneuvoston päätöksiä, Muttaqi sanoi lehdistötilaisuudessa. -Me olemme varmoja siitä, että uskollisten komentaja (Omar) toimii pappisneuvoston päätöslauselman mukaisesti niin kuin hän aina antanut ymmärtää tekevänsä, hän jatkoi.

Opetusministeri Muttaqi myönsi, että bin Ladenilla saattaa olla vaikeuksia löytää paikkaa minne mennä. -Hänellä on niin paljon vastustajia. Hän ei voi noin vain mennä tielle pysäyttämään taksia. -Tällaiset asiat eivät ole helppoja. Ne vievät jonkin verran aikaa, opetusministeri totesi.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme