Mainos
Mainos

Mumbain joukkoraiskauksesta kolmas pidätys

Intian Mumbaissa on pidätetty kolmas mies epäiltynä valokuvaajan joukkoraiskauksesta. Poliisin mukaan epäillyn olinpaikka selvisi toisen epäillyn kertomuksesta.

– Etsinnät johtavat oikeaan suuntaan ja pian loputkin epäillyt pidätetään, Mumbain poliisipäällikkö Satypal Singh kertoi toimittajille.

Mumbain poliisi ilmoitti eilen pidättäneensä yhden raiskauksesta epäillyn, toinen epäilty saatiin kiinni viime yönä.

Kahta epäiltyä etsitään vielä, myös heidät on tunnistettu.

Viisi miestä hyökkäsi 23-vuotiaan valokuvaajanaisen ja hänen miespuolisen kollegansa kimppuun Mumbain hienostoalueella toissapäivänä. Hyökkääjät pahoinpitelivät ja sitoivat miehen sekä raiskasivat naisen useita kertoja. Sairaalalähteiden mukaan nainen sai sekä sisäisiä että ulkoisia vammoja. Hänen tilansa on kuitenkin vakaa, ja hän on toipumassa.

Tapaus on herättänyt suuttumusta Mumbaissa, jota on pidetty pääkaupunkia Delhiä turvallisempana.

Viime talvena Delhissä tapahtunut opiskelijanaisen joukkoraiskaus ja pahoinpitely nostattivat laajoja protesteja. Tapaus myös johti raiskauslakien tiukentamiseen. Nainen kuoli kaksi viikkoa myöhemmin hyökkäyksessä saamiinsa vaikeisiin vammoihin.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme