Mainos
Mainos

Münchenin puukotuksen uhreista lisätietoa – yksi loukkaantunut edelleen hengenvaarassa

Viiden aikaan tiistai-aamuna Saksassa sattuneessa puukotuksessa kuoli yksi ja loukkaantui kolme keski-ikäistä miestä.

Rajun ja yllättävän hyökkäyksen uhreista on tullut lisätietoa julkisuuteen. Pahiten iskussa loukkaantui 50-vuotias mies, joka kuoli pian hyökkäyksen jälkeen sairaalassa. Kolme muuta loukkaantunutta miestä olivat iältään 43-, 55- ja 58-vuotiaita.

27-vuotias saksalainen hyökkäsi puukolla ihmisjoukkoon Grafingin kylän juna-asemalla lähellä Münchenia viiden aikaan aamulla.

Bavarian sisäministeri Joachin Herrmann kertoo, että poliisi tutkii paraikaa rikospaikkaa ja hyökkääjä on pidätetty. Hän uskoo, että hyökkääjästä saadaan lisätietoa pian.

Saksalaisen Süddeutsche Zeitung -lehden mukaan hyökkääjän kerrotaan huutaneen arabiankielisen lauseen Allahu akbar, joka tarkoittaa suomeksi jumala on suurin. 

– Henkilöllisyys on vahvistettu. Yhden haavoittuneen henki on vaarassa edelleen, kaksi muuta loukkaantui lievemmin. Isku oli järkyttävä. Tarvitsemme enemmän tietoa hyökkääjästä, Herrmann kuvaili.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme