Mainos
Mainos

Murha vuodelta 1990 selvisi: Klovni murhasi perheenäidin kylmäverisesti – meni myöhemmin naimisiin uhrin miehen kanssa

Nainen tappoi floridalaisen Marlene Warrenin klovniksi pukeutuneena vuonna 1990 ja meni 12 vuotta myöhemmin naimisiin hänen leskimiehensä kanssa. Hänet pidätettiin tällä viikolla murhasta epäiltynä – ja myös miehen osuutta selvitetään. 

Marlene Warren söi aamiaista poikansa ja tämän ystävien kanssa vuonna 1990 Floridassa, kun auto ajoi hänen pihalleen.

Autosta tuli ulos klovniksi pukeutunut henkilö, joka kantoi kahta ilmapalloa ja kukka-asetelmaa. Klovni tuli ovelle ja ojensi lahjat sen avanneelle Warrenille. Sen keittiössä ollut poika kuuli laukauksen. Klovni oli vetänyt esiin aseen ja ampunut Warrenia kasvoihin.

Klovni käveli takaisin autolle ja ajoi pois. Warren kuoli kaksi päivää myöhemmin sairaalassa.

​​​​​​​

Tapausta tutkineilla oli jo vuonna 1990 epäilty, mutta näyttö ei riittänyt edes pidätykseen. Tutkinta avattiin uudelleen vuonna 2014 ja tapaukseen liittyen tehtiin pidätys tällä viikolla.

Nainen, joka oli nainut uhrin leskimiehen, pidätettiin Virginiassa. Näyttöä saatiin tarpeeksi nykyaikaista DNA-teknologiaan hyödyntämällä.

Leskimiestä ei ole vielä pidätetty, mutta tutkinta jatkuu. Vuonna 1990 käytetty pakoauto oli vuokrattu miehen nimissä ja jo tuolloin tutkinnassa selvisi, että parilla oli ollut suhde.

Uhrin poika kertoi CNN:lle olevansa kiitollinen siitä, että hänen äitinsä murha on selviämässä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme