Mainos
Mainos

Murtovarkaille 10 minuutissa yli 11 miljoonan euron saalis

Italiassa on puhjennut diplomaattinen skandaali, kun Sardiniassa vierailleen saudiprinsenssan hotellihuoneesta onnistuttiin varastamaan koruja sekä käteistä yli 11 miljoonan euron edestä.

Italialaislehtien mukaan varkailla oli ilmeisesti käytössään yleisavain, jonka avulla he onnistuivat livahtamaan prinsessan sviitistä seuraavaan huoneeseen. Tämän jälkeen varkaat irrottivat toisen huoneen kautta sviitissä olleen kassakaapin ja pakenivat paikalta prinsessan arvokorut mukanaan. Varkaus tapahtui päivällisen aikaan ja arvioiden mukaan siihen kului vain noin kymmenen minuuttia.

Vastaavanlainen varkaus tapahtui vain noin viikkoa aiemmin samaan ketjuun kuuluvassa hotellissa Costa Smeraldassa. Tällöin varkaat veivät viereisen huoneen kautta marokkolaisen liikemiehen kassakaapin, jonka sisältö oli noin 150 000 euron arvoinen. Myös aiemmin Portofinossa sattui samantapainen murtovarkaus, jossa varkaiden haaviin jäi miljoonaluokan saalis koruja ja käteistä.

Italian poliisi epäilee, että varkauksien takana on ulkomainen ammattirikollisliiga.

Italian tiedustelupoliisin lisäksi tapausta selvittävät nyt myös Saudi-Arabian viranomaiset.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme