Mainos
Mainos

Mustan opiskelijan ampunut poliisi vaatii kuolleen perheeltä miljoonakorvauksia

Chicagolainen 19-vuotiaan ampunut poliisi on nostanut kanteen kuolleen teinin perhettä vastaan, sillä hän väittää ”traumatisoituneensa” ampumisen takia, brittilehti The Idependent uutisoi.

Robert Rialmo, 27, vaatima korvaussumma on 10 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Rialmon asianajajan mukaan on tärkeä tuoda esiin, että poliisit ”kärsivät kuten kuka tahansa”.

Rialmo väittää ampuneensa, kun Quintonio LeGrier heilautti baseball-mailaa poliisin päätä kohti. Välikohtauksessa kuoli myös lähistöllä seissyt viiden lapsen äiti Bettie Jones.

Kuolleiden LeGrierin ja Jonesin asianajajat ovat esittäneet heidät ampuneen poliisin kertomuksesta eriäviä väitteitä.

Kuolleen 19-vuotiaan isän asianajajan mukaan poliisin nostama kanne on alhaista toimintaa jopa Chicagon poliisiin kuuluvalta henkilöltä.

– Ensin ammut heidät, sitten haastat oikeuteen.

Tieto poliisin nostamasta kanteesta tuli sen jälkeen, kun Chicagon pormestari Rahm Emanuel ilmoitti paikalliseen poliisiin tehtävistä uudistuksista, jotta poliisin tulehtuneet väliin alueen mustiin asukkaisiin saataisiin parannettua.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme