Mainos
Mainos

Mustasukkainen naisastronautti pidätettiin pahoinpitelystä

Lemmenkipeää naisastronauttia syytetään murhanyrityksestä.

Poliisi on pidättänyt Nasan astronautin, jonka väitetään mustasukkaisuuksissaan yrittäneen kidnapata kilpailijattarena pitämänsä naisen.

Astronautti Lisa Nowak oli rakastunut työtoveriinsa William Oefeleiniin, joka ohjasi Discovery-sukkulaa joulukuun lennolla. Nowakin käsityksen mukaan Oefeleinin lempeä havitteli kuitenkin myös Colleen Shipman, jonka Nowak päätti kohdata kasvokkain.

Peruukkiin ja popliinitakkiin tälläytynyt Nowak ajoi 1600 kilometriä kotoaan Teksasista Floridaan tavatakseen Shipmanin. Hän kertoi myöhemmin poliisille pukeutuneensa ajomatkan ajaksi vaippoihin, jotta ei joutuisi turhaan pysähtymään matkalla.

Shipmanin mukaan Nowak yritti tunkeutua hänen autoonsa. Sisälle lukittautunut Shipman kieltäytyi avaamasta ovia, mutta raotti ikkunaa, jolloin Nowak suihkutti hänen kasvoilleen pippurisuihketta.

Syytteet kovenivat pahoinpitelyn ja automurron yrityksestä murhayritykseksi, kun selvisi, että Nowakilla oli ollut sekä veitsi että suuria jätesäkkejä.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme