Mainos
Mainos

"Mustekala-murhaaja" vapautettiin Etelä-Koreassa

Korkein oikeus on vapauttanut 32-vuotiaan miehen murhasyytteistä pitävien todisteiden puuttuessa. Miehen tyttöystävä tukehtui syötyään elävän mustekalan, joka on paikallinen herkku Etelä-Koreassa.

Mies oli ostanut kaksi elävää mustekalaa ravintolasta ja kirjautunut hotelliin tyttöystävänsä kanssa. Mies soitti hetken päästä hotellin vastaanottoon ja kertoi tyttöystävänsä lopettaneen hengittämisen. Nainen kuoli sairaalassa 16 päivää myöhemmin.

Poliisin mukaan kuolema oli onnettomuus, ja tutkinta lopetettiin. Naisen isä ei kuitenkaan tyytynyt tulokseen. Poliisi joutui avaamaan jutun uudestaan viiden kuukauden kuluttua, kun selvisi, että nainen oli ottanut henkivakuutuksen juuri ennen kuolemaansa. Poikaystävä oli ainoa edunsaaja.

Mies tuomittiin murhasta elinkautiseen lokakuussa. Tuomion mukaan hän tukehdutti tyttöystävänsä vakuutusrahojen vuoksi.

Elävä mustekala on herkkua Etelä-Koreassa, vaikka tiedetään, että sen syömiseen voi tukehtua - mustekalan lonkeroiden imukupit saattavat tarttua kurkkuun. Pikkumustekalat syödään yleensä kokonaisina, suuremmat pilkotaan pienemmäksi ja nautitaan kiemurtelevina seesamiöljyn kanssa.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme