Mainos
Mainos

Myanmarissa kadonnut kone löydetty

Myanmarissa kadonnut sotilaskone on löydetty pudonneena merestä, kertoo armeijan tiedottaja. Tiedottajan mukaan armeija on löytänyt myös ruumiita.

Kone ja ruumiit löydettiin tänään paikallista aikaa noin puoli yhdeksän aikaa aamulla eli vähän ennen viittä aamulla Suomen aikaa.

Eilen kadonneen sotilaskoneen osia on löydetty jo aiemmin merestä. Etsinnät keskitettiin merelle Lauglonin kaupungin lähistölle. Kaupunki sijaitsee Yangonista kaakkoon.

Koneen kyydissä oli yli sata ihmistä, jotka olivat armeijan henkilökuntaa ja heidän perheenjäseniään. Toistakymmentä heistä oli lapsia.

Yhteys koneeseen katosi eilen iltapäivällä paikallista aikaa. Kone oli matkalla eteläisestä Myeikin kaupungista maan suurimpaan kaupunkiin Yangoniin.

Myanmarissa on meneillään monsuunikausi, mutta tiettävästi sääolosuhteet eivät olleet huonot koneen katoamisen aikaan.

Kadonnut kone oli kiinalaisvalmisteinen rahtikone, joka on yleisesti käytössä Myanmarin ilmavoimissa. Sillä oli lennetty runsaat 800 tuntia ennen katoamista.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme