Mainos
Mainos

Myös Tukholman postista löytynyt mystistä pulveria sisältävä paketti

Myös Ruotsissa postiterminaalista on löydetty epäilyttävää valkoista pulveria sisältävä paketti. Eilen mystinen pulverilähetys vei 42 ihmistä sairaalaan tarkastettavaksi Norjassa.

Valkoista pulveria havaittiin varhain aamulla postin lajittelun yhteydessä postiterminaalissa Tukholmassa.

Poliisi hälytettiin paikalle noin 5.15 aamulla, kertoo Expressen. Lehden mukaan tunti hälytyksen jälkeen alue oli jo eristetty. 

Poliisi tutkii paketin sisällön tämän päivän aikana. Kuusi ihmistä on viety lääkäriin tarkastettavaksi, mutta heillä ei ole havaittu oireita.

Eilen myös Etelä-Norjassa Stokken kunnassa 42 ihmistä vietiin tarkastettaviksi sairaalaan sen jälkeen, kun postiterminaalissa olleesta postipaketista löydettiin tunnistamatonta jauhetta. Sairaalan mukaan kukaan tarkastukseen lähetetyistä ei ole saanut vakavia oireita.  

Stokken postiterminaali evakuoitiin ja suljettiin asian takia. Poliisin mukaan se pysyy suljettuna, kunnes poliisi on saanut varmistettua, mitä ainetta kirjekuori on sisältänyt.   

Toistaiseksi poliisi ei voi sanoa mitään kuoren sisällöstä tai kuka kirjeen on mahdollisesti lähetetty. 

Ei ole myöskään tietoa, ovatko Ruotsin ja Norjan tapaukset yhteyksissä toisiinsa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme