Mainos
Mainos

Myös Virossa varaudutaan tulviin

Pärnumaan kriisikomitean mukaan säätilannetta pidetään tarkkaan silmällä, ja eri alojen ammattilaiset ovat ryhtyneet toimiin vahinkojen ehkäisemiseksi.

Myös Virossa varaudutaan tulviin. Maan ilmatieteen laitos on antanut myrskyvaroituksen ja arvioi, että Pärnussa meren pinta voi keskiyöhön mennessä nousta jopa puolitoista metriä tavanomaista ylemmäksi.

Jos näin käy, veden arvioidaan peittävän Pärnun rantahiekat ja nousevan rantapuistoon saakka.

Pärnumaan kriisikomitean mukaan tilannetta pidetään tarkkaan silmällä, ja eri alojen ammattilaiset ovat ryhtyneet toimiin vahinkojen ehkäisemiseksi.

Kovan tuulen vuoksi on varauduttu myös tielle kaatuvien puiden ja sähkökatkosten aiheuttamiin ongelmiin. Asukkaille on suositeltu, että autot kannattaa pysäköidä etäälle puista ja mainostauluista.

Tammikuussa 2005 myrskytuulet ja tulvat aiheuttivat Pärnun seudulla sekä Saarenmaalla ja Haapsalussa kymmenien miljoonien eurojen vahingot.

(MTV3-STT-BNS)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme