Mainos
Mainos

Myrsky moukaroi Britanniaa - rekatkin kaatuivat

Suomeen huomiseksi saapuva myrsky on moukaroinut tänään Britanniaa. Yksi ihminen on kuollut ankaran talvimyrskyn seurauksena. Sää on myös häirinnyt liikennettä muun muassa Skotlannin lentokentillä.

Viisikymppinen mies kuoli, kun hänen ajoneuvonsa jäi kaatuvan tammen alle Tunbridge Wellsissa Lontoon kaakkoispuolella. Surreyssa Englannin kaakkoisosassa bussinkuljettaja loukkaantui vakavasti, kun puu kaatui bussin päälle.

Lennot Skotlannin suurimmalla lentokentällä Glasgowssa häiriintyivät tänään pahoin ja osa junavuoroista Skotlannin kaupunkien ja Lontoon välillä jouduttiin perumaan. Glasgow'n kaupungissa Clyde-joki on aivan piripinnassa eli tulvimaisillaan yli äyräidensä.

Vilkas Doverin satama jouduttiin sulkemaan useiksi tunneiksi, koska alusten liikennöinti Calais'n satamaan Pohjois-Ranskassa oli liian vaarallista tuulen vuoksi.

Osissa Skotlantia tuuli on puhaltanut yli 160 kilometrin tuntivoimalla eli liki hirmumyrskyn nopeuksilla.

(MTV3 - AFP - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme