Mainos
Mainos

Myrskyaalto tempaisi pikkulapsen isoisän sylistä mereen Espanjassa – etsinnät jatkuvat toista päivää

Espanjassa etsitään jo toista päivää vajaan kahden vuoden ikäistä pikkupoikaa, joka tempautui eilen mereen voimakkaan aallon mukana.

Tapaus sattui Pohjois-Espanjassa Navian kaupungissa sijaitsevalla rannalla eilen iltapäivällä noin puoli kuuden aikaan.

20 kuukautta vanha poika oli ollut rannalla katselemassa myrskyaaltoja yhdessä isänsä ja isoisänsä kanssa. Taapero oli ollut isoisänsä sylissä, kun kolmikko oli jäänyt ison aallon alle, kertoo El Comercio.

Kaikki kolme olivat ajautuneet aallon mukana mereen. Isä ja isoisä onnistuivat pelastautumaan rannalle, jossa he huomasivat ettei pikkupoikaa näkynyt missään.

– Isä meni veteen ainakin kahdesti etsimään lastaan, mutta se oli toivotonta, tapausta todistanut Maria Fernández kertoi El Comerciolle.

Turman sattuessa olosuhteet rannalla olivat äärimmäisen rankat myrskytuulten nostattaessa jopa 9-metrisiä aaltoja.

Silminnäkijät hälyttivät paikalle poliisin ja rannikkovartioston. Poikaa etsittiin muun muassa helikopterien avustuksella puoleenyöhön saakka.

Etsinnät aloitettiin uudelleen tänään aamulla kolmen helikopterin ja rannikkovartioston aluksen voimin. Etsinnöissä ovat olleet mukana myös poliisi ja pelastuslaitos.

Pojan isä, äiti ja isoisä ovat olleet sairaalahoidossa sokin takia. Isä on vaatinut yhä uudestaan päästä takaisin mereen lastaan etsimään.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme