Mainos
Mainos

Myrskyn uhreja hengissä raunioista Filippiineillä

Filippiinien trooppisen myrskyn uhreja löytyi elossa kymmenen vuorokautta myrskyn jälkeen. Pelastusviranomaisten mukaan loukussa on edelleen toistakymmentä eloonjäänyttä.

Filippiinejä koetelleen myrskyn uhreja on löydetty hengissä asuintalon raunioista kymmenen vuorokauden jälkeen. Pelastajat löysivät ensin neljä ihmistä romahtaneen talon kellarista Realin kaupungissa torstaina, paikallinen radioasema DZMM kertoi pelastusviranomaisia lainaten.

Pelastetut kertoivat, että loukussa on edelleen toistakymmentä eloonjäänyttä. Pelastuneiden joukossa on viisivuotias tyttö ja hänen isoäitinsä. Maria Tamares, 50, kertoi selviytyneensä tyttärentyttärensä kanssa raunioihin tihkuneen sadeveden ja rukousten avulla.

Manilasta 75 kilometriä itään sijaitseva Real kuuluu kaupunkeihin, joita marraskuun lopussa raivonnut trooppinen myrsky koetteli pahimmin. Pelastusviranomaisten mukaan Nanmadol-myrskyn aiheuttamissa tulvissa ja maanvyöryissä sai surmansa liki 670 ihmistä ja 715 on kateissa.

(MTV3-STT-DPA-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme