Mainos
Mainos

Uusin tieto: Nähtiinkö mysteerikone Malediiveilla?

Mystisesti kadonneesta Malaysia Airlinesin lentokoneesta on jälleen paljastunut uusi tieto.

Malediiviläisen Haveeru Online -lehden mukaan Kuda Huvadhoo -saaren monet asukkaat näkivät matalalla lentävän lentokoneen tunteja MH370 katoamisen jälkeen. Silminnäkijöiden mukaan kyseessä oli valkoinen kone, jossa oli punaisia raitoja.

Silminnäkijät ovat kertoneet, että kone lensi kaakkoon päin kohti Malediivien eteläkärjessä sijaitsevaa Addua.

Silminnäkijät myös hämmästelivät koneen pitämää meteliä.

– En ole koskaan nähnyt jetin lentävän niin matalalla saaren yllä. Saatoin jopa erottaa selvästi koneen ovet, eräs silminnäkijä kuvailee.  

Sitkeästi kadoksissa 

Kadonnutta malesialaista matkustajakonetta etsitään nyt Intian valtameren eteläosista. Australialaiset ja amerikkalaiset lentokoneet sekä alukset eivät kuitenkaan toistaiseksi ole löytäneet jälkeäkään yhdeksän päivää sitten hävinneestä koneesta.

– Alue on valtava ja syrjäinen. Tämä on haastava operaatio, ja Australian pelastusviranomaisilla on pahoja aavistuksia matkustajien ja miehistön kohtalosta, viranomaistiedotteessa luonnehdittiin.

Onnettomuustutkijoiden olettamuksen mukaan matkustajakone käännettiin tarkoituksella sivuun reitiltään sen jälkeen, kun kaikki sen viestintävälineet sammuivat. Kone lensi tämän jälkeen vielä useita tunteja.

Malaysia Airlines -lentoyhtiön Boeing 777 -koneessa oli 239 ihmistä. Kone oli matkalla Kuala Lumpurista Pekingiin. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme