Mainos
Mainos

Mysteerisairaus iski jälleen saman lentoyhtiön lennolla – kone teki hätälaskun

Ihmiset ovat jälleen sairastuneet mystisesti amerikkalaisyhtiön lentokoneessa.

Daily Mail Onlinen mukaan tapaus on jo toinen lyhyen ajan sisällä. American Airlinesin lento oli matkalla Rio De Janeirosta Miamiin, kun se joutui laskeutumaan ennenaikaisesti Brasiliassa. Koneessa olleet neljä ihmistä – josta kolme olivat työntekijöitä – valittivat voivansa huonosti. Heitä oli lähinnä pyörryttänyt, vahvisti lentoyhtiö lausunnossaan Daily Mail Onlinelle.

– Lentokone laskeutui turvallisesti, ja ensihoitajat arvioivat matkustajien ja miehistön tilan lentokentällä. Kenenkään ei ollut tarvetta mennä jatkohoitoon, kertoo lentoyhtiön tiedottaja. 

Viimeksi vastaavanlainen tilanne sattui American Airlinesin lennolla Lontoosta Los Angelesiin. Normaalisti sujunut lento sai yllättävän käänteen, kun seitsemän työntekijää ja useampi matkustaja alkoivat voida huonosti samanaikaisesti. Esimerkiksi lentoemäntä oli pyörtynyt äkkiarvaamatta. Tuolloin lentäjä päätti palata takaisin Iso-Britanniaan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme