Mainos
Mainos

Naamiohyökkääjät piinaavat itävaltalaismiestä – kaivertaneet hakaristit otsaan ja rintaan

Kolme miestä hakkasi eteläisestä Itävallasta kotoisin olevan miehen viime vuonna ja kaiversi hänen otsaansa hakaristin. Nyt saman miehen kimppuun käytiin uudelleen ja tällä kertaa hakaristi viillettiin miehen rintaan. Asiasta uutisoi The Local.

Miehen kimppuun käytiin torstai-iltana ja poliisi kuvailee hyökkäystä murhan yritykseksi. Poliisin tutkija Leopold Etz sanoo poliisin uskovan, että hyökkääjät asuvat samassa naapurustossa 52-vuotiaan miehen kanssa.

Vuoden 2015 syyskuussa vuorotyötä tekevän miehen kimppuun kävi kolme miestä hänen pyöräillessään kotiinsa yöllä. Miehen naapurin vävy pidätettiin ja tätä syytettiin hyökkäyksestä, mutta vävy vapautettiin kolmen kuukauden päästä todisteiden puutteen vuoksi.

Viimeöisessä hyökkäyksessä mies oli ajamassa kotiinsa puoli neljän aikaan aamulla, kun hän huomasi auton, jossa oli hätävilkut päällä. Auton luona ollut nuori mies viittoi pyöräilijää luokseen ja kertoi tyttöystävänsä olevan lukkojen takana autossa. Miehen mentyä tutkimaan tilannetta häntä lyötiin päähän ja hän menetti tajuntansa.

Kun hän palasi tajuihinsa, hän makasi maassa kädet selän taakse sidottuina. Yksi hyökkääjistä kumartui hänen ylleen ja viilsi hakaristin hänen rintaansa veitsellä. Hyökkääjät kertoivat teon olevan kosto siitä, että heidän ystävänsä oli joutunut olemaan vankilassa.

Mies sai tällä kertaa ylös hyökkääjien auton rekisterinumeron ja osasi kuvailla tekijät poliisille.

Hyökkäykset muistuttavat etäisesti yhdysvaltalaisohjaaja Quentin Tarantinon elokuvaa Kunniattomat paskiaiset, jossa joukko amerikanjuutalaisia sotilaita rankaisee natseja viiltämällä hakaristejä heidän otsaansa toisen maailmansodan aikana.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme