Mainos
Mainos

Näihin kuuteen paikkaan terroristit iskivät Pariisissa

Terroristien kerrotaan iskeneen kuuteen eri paikkaan Pariisissa perjantai-iltana 13. päivä marraskuuta.

Bataclan -konserttisali

Iskuista tuhoisin tehtiin Bataclan-konserttisalissa, joka on vain muutaman sadan metrin päässä Charlie Hebdo -lehden entisestä toimituksesta. Hyökkääjät pitivät salissa yli sataa ihmistä panttivankinaan.

Poliisi lopetti panttivankitilanteen rynnäköllä hieman ennen kello kahta aamuyöllä Suomen aikaa. Rynnäkön yhteydessä kuoli ilmeisesti neljä hyökkääjä.

Konserttisalissa oli esiintymässä iskuhetkellä Eagles of Death Metal -yhtye, jonka jäsenet ovat tietojen mukaan turvassa. Konserttisalista on löytynyt eri lähteiden mukaan yli 100 kuolonuhria.

Stade de France -jalkapallostadion

Muun muassa ranskan presidentti Francoise Hollande oli seuraamassa stadionilla Ranska-Saksa jalkapallo-ottelua, kun stadionin ulkopuolelta alkoi kuulua räjähdyksiä.

Ranskalaismedian mukaan stadionin ulkopuolelle iski kaksi itsemurhapommittajaa. Ainakin neljä henkilöä tappaneet räjähdykset kuuluivat pelikentälle asti.

La Belle Equipe -baari

La Belle Equipe -baarissa Charonne-kadulla ammuttiin. Ainakin 19 ihmistä kuoli iskussa. Vielä ei ole selvää, tapahtuiko isku baarissa vai sen edustalla. 

Carillon-baari

Carillon-nimisen baarin ja Le Petit Cambodge -ravintolan edustalla ammuttiin ainakin 14 ihmistä. Lähteiden mukaan paikalle hyökänneet olivat aseistautuneet kalashnikov-rynnäkkökiväärein.

Le Petit Cambodge sijaitsee Pariisin keskustassa trendialueella, joka on erityisesti nuorien ja turistien suosiossa.

Fontaine au Roi -katu ja Voltaire -bulevardi

Fontaine au Roi -kadulla tapahtuneessa ammuskelussa on kerrottu kuolleen tähän mennessä viisi ihmistä. Voltaire-bulevardilla on myös kerrottu tapahtuneen ampuminen, jonka seurauksena yksi ihminen on kuollut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme