Mainos
Mainos

Näin Clevelandissa löytyneet naiset katosivat

Yhdysvalloissa kolmen naisen katoamistapaus on kerännyt paljon julkisuutta.

Jo kuolleiksi oletettujen naisten olinpaikka paljastui eilen paikallista aikaa, kun mies kuuli avunhuutoja naapuritalosta Clevelandissa. Naiset olivat kateissa useita vuosia.

Amanda Berry siepattiin vuoden 2003 huhtikuussa, kun tuolloin 16-vuotias tyttö oli kertonut siskolleen saavansa kyydin kotiin työpaikaltaan Burger Kingistä. Hän oli pukeutunut työvaatteisiinsa. Katoaminen tapahtui päivää ennen hänen 17-vuotissyntymäpäiväänsä.

Vuotta myöhemmin Gina DeJesus katosi, kun hän oli matkalla koulusta kotiin kävellen. DeJesus oli tuolloin vain 14-vuotias.

– Annoin hänelle 1,25 dollaria rahaa bussia varten, koska ulkona oli kylmä. Mutta hän oli päättänyt kävellä ja käyttää rahat koulun jälkeen välipalaan, sanoi DeJesusin äiti Nancy Ruiz Cleveland-lehden mukaan.

Michele Knight joutui sieppauksen uhriksi vuonna 2002. Knight on nyt 32-vuotias.

Nuorena siepatut naiset löydettiin talosta, joka sijaitsee vain vähän matkan päässä paikasta, jossa heidät viimeksi nähtiin. Uutistoimisto Reutersin mukaan poliisi on pidättänyt kolme miestä epäiltynä nuorten naisten sieppauksista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme