Mainos
Mainos

Näin karulta näyttää Meksikon huumeväkivalta

Meksikossa Monterreyn kaupungissa poliisi hälytettiin eilen pelastamaan kaksi miestä, jotka oli ripustettu roikkumaan vilkkaasti liikennöidyltä sillalta.

Toisen sillalta roikkuneen nuorukaisen käteen oli teipattu matkapuhelin, todennäköisesti merkiksi siitä, että tätä epäiltiin poliisin vasikaksi.

Miestä oli ammuttu, mutta tämä oli yhä hengissä. Toinen sillalta roikkuvista miehistä oli sen sijaan jo kuollut poliisin saapuessa paikalle. Sillan alta löytyi vielä kolmas surmattu henkilö.

Todistajien mukaan joukko aseistautuneita miehiä oli ajanut paikalle aamukymmeneltä ja ripustanut miehet köysillä alas sillalta. Operaatio oli seisauttanut liikenteen vilkkaasti liikennöidyllä tiellä.

Huumeisiin liittyvä väkivalta on kasvanut Monterreyn kaupungissa sen jälkeen, kun kaksi kilpailevaa huumekartellia alkoi taistella alueen hallinnasta kaksi vuotta sitten.

Kaikkiaan Meksikossa on saanut surmansa huumeväkivaltaisuuksissa yli 35 000 ihmistä sen jälkeen, kun presidentti Felipe Calderon aloitti mittavan taistelun huumekartelleja vastaan vuonna 2006.

(MTV3 – APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme