Mainos
Mainos

Näin lentävät laukut Ibizan lentokentällä – matkustajat videoivat tyrmäävän näyn

Espanjassa on noussut kohu suositun Ibizan turistisaaren lentokentällä kuvatusta videosta. Matkustajien kuvaamalla ja sosiaaliseen mediaan lataamilla videoilla näkyy, kuinka kenttävirkailija lennättää surutta koneesta tulleita matkalaukkuja pitkin kenttää, kertoo Diario de Ibiza -lehti

Lentävistä matkalaukuista kuvatut videot leviävät kovaa vauhtia muun muassa Facebookissa ja Espanjassa erittäin suositussa WhatsAppissä. 


Lentokenttäoperaatioista vastaava Aena-yhtiö on pahoitellut tapahtunutta ja vakuuttaa, että kyseessä on yksittäistapaus. Se on myös luvannut tehdä kaikkensa, ettei vastaava pääse toistumaan.

Useat kentällä olleet matkustajat todistivat tilannetta eilen Ibizan lentokentällä. Siitä leviääkin useita versioita myös sosiaalisessa mediassa.

Videolta näkyy, kuinka kentällä työskentelevä mies viskoo matkalaukkuja ja lastenrattaita lähistöllä odottavaa tavarankuljetusautoa kohti ilman minkäänlaisia merkkejä minkään tyyppisestä varovaisuudesta.  

Näemme myös, miten miestä alkaa tympäistä kesken laukkujen kyytiin lastaamisen, ja osa matkatavaroista jääkin kentälle virumaan hujan hajan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme