Mainos
Mainos

Nainen adoptoi 35 lasta, joista 26 tarvitsee erityistukea: "Sydämessäni on aina tilaa vielä yhdelle"

Utahissa asuva yhdysvaltalaisnainen on adoptoinut 35 lasta, joista peräti 26 tarvitsee erityistä avustusta. Asiasta kertoo People-lehti.

Nykyään 73-vuotias Christie Jameson sanoo, että kukaan ihminen ei voi koskaan saada liikaa rakkautta. Avioiduttuaan ja saatuaan miehensä kanssa kaksi omaa lasta he päättivät jakaa rakkauttaan myös muille.

Jameson kertoo, että hänelle jäi suuri ikävä sydämeen jo lapsena, kun hänen veljensä kuoli onnettomuudessa. 15-vuotias veli oli leikkinyt köydellä ja kietonut sen ympärilleen, mutta hirttäytynyt siihen vahingossa. "Tapaus jätti suuren aukon sydämeeni", Christie Jameson sanoo.

Tilaa sydämessä ja kotona

Ajattelimme mieheni kanssa, että meillä on sydämen lisäksi kotona paljon tilaa, joten aloimme adoptoida lapsia omiemme lisäksi.

– Yksi adoptio vei toiseen, sitten kolmanteen...sitten kymmenenteen ja niin edelleen, Christie Jameson kuvaa.

Kolmessa vuosikymmenessä Jamesonit ovat adoptoineet peräti 35 lasta, joista 26 tarvitsee vammansa vuoksi erityistä tukea.

– Me emme lähteneet valitsemaan perheemme jäseniä, vaan suurin osa lapsista on tullut meidän luoksemme. Sana kulki nopeasti, että haluamme lapset, joita ehkä muut eivät halua. Meillä he tulevat aina tuntemaan itsensä rakastetuiksi, Jameson sanoo.

Pitää nyt yksin huolta lapsistaan

Christie Jameson pitää nykyään yksin huolta katraastaan, sillä hänen miehensä kuoli syöpään vuonna 2009. Nainen huolehtii edelleen 11:stä erityisapua tarvitsevasta lapsesta kotonaan, lapsista 6:lla on vakava sydänvika.

– Kaikki lapset tarvitsevat todellisen kodin, joten en voinut ajatella, että he menisivät laitokseen. Sydämessäni on aina tilaa vielä yhdelle, ja tiedän että maailmassa on muitakin ihmisiä, jotka ajattelevat samoin, Jameson sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme