Mainos
Mainos

Nainen heitti Venezuelan presidenttiä mangolla päähän – tässä seuraus

Venezuelan presidentti Nicolás Maduro on luvannut uuden kotitalon naiselle, joka heitti tätä mangolla päähän viime viikonloppuna.

Maduro oli vierailemassa Araguan osavaltiossa, kun väkijoukosta heitettiin yllättäen mango, joka osui 52-vuotiasta presidenttiä päähän.

Maduro esitteli kirjoituksen sisältävää hedelmää televisiossa ja totesi katsojille.

- Marleny Olivolla oli ongelmia talonsa kanssa. Viranomaiset ottivat häneen yhteyttä. Hän oli peloissaan, hän ei voinut uskoa, että tämä oli totta. Olen luvannut järjestää sinulle asunnon, Marleny, Maduro lausui ja kertoi lisäksi syövänsä mangon.

Presidentin populistinen ele sai osakseen sekä ihailua että pilkkaa, kirjoittaa The Guardian.

– Jos saat heiltä kodin heittäessäsi mangolla, niin tiedät kyllä mitä tehdä: heitä häntä ananaksella, ivaili Dolar Today -verkkojulkaisu.

Maduro saa maakuntamatkoillaan usein kirjallisia anomuksia, kuten edeltäjänsä, vuonna 2013 kuollut Hugo Chávez. Chávezin tavoin Maduro on lahjoittanut köyhille asuntoja ja kodinkoneita.

Maan oppositiossa tällaisia elkeitä pidetään äänestäjien kosiskeluna ja lahjomisena ja tapaa on arvosteltu jyrkästi. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme