Mainos
Mainos

Nainen joutui pudottamaan lapsensa palavan talon ikkunasta – kaikki selvisivät

Perheenäiti joutui karmeaan tilanteeseen kotitalonsa tulipalossa Pyeongtaekissa Etelä-Koreassa. Hänen ainoa mahdollisuutensa pelastaa itsensä ja kolme lastaan oli pudottaa heidät neljännen kerroksen ikkunasta alas. Kuin ihmeen kaupalla kaikki neljä selvisivät hengissä ja ilman fyysisiä vammoja. Asiasta kertoo CNN. 

Pelastumisessa oli runsaasti onnea matkassa. Perheen kerrostalon lähistöllä sattui asumaan Yhdysvaltain lentotukikohdan henkilöstöä Osan lentotukikohdassa. Ylivääpeli Daniel Raimondo oli tulipalon syttyessä seurueensa kanssa matkalla illalliselle, kun hän näki savua ja lähti talon suuntaan kävelemään. Raimondo arvioi tilanteen nopeasti ja haki läheisestä kaupasta valtavan märän paksuja huopia. He asettelivat huovat maahan talon vierustalle, kertoo CNN. 

Talon luona he alkoivat taivutella neljännessä kerroksessa asuvaa naista  pudottamaan lapsensa alas huoville. Selviytymisessä ei ollut muuta mahdollisuutta, sillä alakerrokset olivat paksun savun peittämiä.

Seurueessa mukana ollut vääpeli Melanie Scott kertoi, että naisen suostutteleminen oli todella vaikeaa, sillä lapset olivat vasta 1-, 3-ja 4-vuotiaita. Naista piti toistuvasti kehottaa päästämään lapsestaan irti. Scott muistaa naisen hokeneen lapsilleen: Minä rakastan sinua...minä rakastan sinua...

Perheenäiti päästi lapset lopulta yksitellen käsistään. Hän itse pudottautui viimeisenä. Kaikki selvisivät kuin ihmeen kaupalla ilman vammoja. Perheen äiti sai pelastajiltaan kiitosta rohkeudestaan.

Myöhemmin perheen isä, joka ei tulipalon syttyessä ollut kotona, kiitteli vuolaasti vaimonsa ja lastensa pelastajia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme