Mainos
Mainos

Nainen kidutti poikaystäväänsä – syötti pesusieniä ja juotti ikkunanpesunestettä

Ranskassa poikaystäväänsä ”kotiorjana” pitänyt nainen on saanut kolmen vuoden vankeustuomion. Nainen oli muun muassa pakottanut miehen syömään pesusieniä sekä juomaan ikkunanpesunestettä. Naisen tuomiosta puolet on ehdollista.

43-vuotias Zakia Medkour määrättiin myös maksamaan 200 000 euroa korvauksia ex-poikaystävälleen, 37-vuotiaalle Maxime Gagetille.

Pariskunta oli tutustunut vuonna 2007 netissä ja muuttanut seitsemän kuukautta myöhemmin yhteen Pariisiin. Pariskunnan kanssa asui myös naisen kaksi lasta.

Medkour oli varastanut poikaystävänsä henkilöllisyystodistukset ja luottokortit, ja pakottanut tämän nukkumaan lattialla. Nainen oli kiduttanut miestä veitsellä, polttamalla tätä tupakantumpeilla tai heittämällä suolaa tämän silmiin.

Gaget kertoi oikeudessa, että Medkour uhkasi syyttää häntä pedofiliasta, jos hän olisi pannut naiselle vastaan.

– Aluksi minulla oli tunteita (häntä kohtaan), sitten pelkoa ja sitten häpeää, mies kertoi oikeudessa.

– Miehelle on vaikeaa tunnustaa, että nainen lyö häntä. Jäin myös suojellakseni lapsia.

Oikeudessa Medkour pyysi Gagetilta kyynelehtien tekojaan anteeksi sanoen, että hän ei ole sydämetön.

Medkourin asianajajien mukaan naisen käytöksen oli aiheuttanut hänen synkkä menneisyytensä. Medkourin isä oli tehnyt itsemurhan naisen ollessa vielä lapsi. Medkour kasvoi tämän jälkeen lastenkodeissa. Asianajajien mukaan nainen kärsii myös alkoholismista ja mielenterveysongelmista.

Osana tuomiotaan Medkour määrättiin psykiatriseen hoitoon sekä vieroitushoitoon alkoholi-ongelmansa takia.

Medkour saattaa välttää vankilan kokonaan, sillä naisen tuomio on muutettavissa yhdyskuntapalveluksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme