Mainos
Mainos

Nainen kuoli benjihyppyturmassa Espanjassa – iskeytyi päin siltaa

Espanjassa 23-vuotias nainen on saanut surmansa pieleen menneessä benjihypyssä. 

Turma sattui Tablate-sillalla Granadassa tiistaina.

Turmassa menehtynyt 23-vuotias Kleyo De Abreu oli paikalla tätinsä kanssa ja hyppäsi sillalta luvan extremelajeihin omaavan yhtiön kanssa, kertoo The Guardian.

Ennen turmahyppyä De Abreu oli hypännyt sillalta onnistuneesti jo kerran. Toisella hypyllään tyttö osui kuitenkin alapuolella olleeseen, pienempään ja vanhempaan siltaan.

– 23-vuotias Britannian kansalainen oli tehnyt hypyn ja osui pienemmän sillan seinämään. Hän kuoli välittömästi, poliisi totesi tapahtuneesta.

Onnettomuuden syytä selvitetään.

Tablate-silta on suosittu benjihyppypaikka, jota käyttävät useat hyppyjä tarjoavat yhtiöt. Sillalta alas on 80 metrin pudotus. Hyppääjät putoavat sillalta noin 20 metrin matkan ja jäävät keinumaan sillan alle.

Turmassa menehtyneen De Abreun isä Bernard Atwell haluaa varoittaa muita, että nämä harkitsisivat riskialttiita hyppyjä tarkemmin.

– Olen erityisesti huolissani sellaisten ihmisten puolesta, jotka halusivat vain pitää hauskaa, Atwell kommentoi Guardianille.

– Hän oli 23-vuotias, mutta minulle hän on aina pikkulapseni. Ja haluaisin varmistaa, että mitään tällaista ei tapahdu kenellekään toiselle.

– Tyttäreni on poissa ja mikään ei tuo häntä takaisin. Mutta olen keskustellut perheen kanssa ja olemme kaikki samaa mieltä – emme halua, että mitään tällaista tapahtuu enää koskaan.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme