Mainos
Mainos

Nainen lahjottiin esittämään järistysuhria ja kehumaan Berlusconia tv:ssä

Italiassa on noussut kohu naisesta, joka esitti televisiossa maanjäristysuhria ja ylisti pääministeri Silvio Berlusconia maksua vastaan.

Marina Villa, 50, kertoi Berlusconin omistamalla Canale 5 -kanavalla perjantaina, että kaikki on hyvin L'Aquilan kaupungissa. Keski-Italiassa sijaitseva L'Aquila kärsi pahoja vahinkoja vuoden 2009 maanjäristyksessä.

- L'Aquila on palaamassa ennalleen. Taloissa on taas puutarhat ja autotallit. Haluaisin kiittää pääministeriä, Villa kehui.

- Niilläkin, jotka asuvat edelleen hotelleissa, on mukavaa. He syövät ja juovat eivätkä tee mitään.

Villan tuttavat tunnistivat hänet tv-ohjelmasta ja ihmettelivät Facebookissa, miksi tämä esiintyy L'Aquilan asukkaana. Lopulta Villan oli pakko myöntää, että ohjelman tekijät olivat maksaneet hänelle 300 euroa ja antaneet valmiin käsikirjoituksen.

Ohjelman juontaja kiistää Villan väitteet.

- En voi tarkistaa kaikkien vieraideni henkilöyttä - olen tehnyt monta ohjelmaa auttaakseni järistysuhreja. Olen jopa lähettänyt pehmoleluja lapsille, juontaja Rita Dalla Chiesa sanoi.

(MTV3 - STT - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme