Mainos
Mainos

Nainen Nevadan autiomaassa 49 päivää - löytyi hengissä

Ikääntyvän kanadalaispariskunnan Albert ja Rita Chretienin matka Las Vegasiin sai kohtalokkaan käänteen, kun pari valitsi normaalin ajoreitin sijaan maisemareitin.

Amerikkalainen uutiskanava CNN kertoo verkkosivuillaan, että aviopari ajoi harhaan Nevadan erämaassa ja juuttui lopulta autollaan mutaliejuun. Kolmen päivän odottelun jälkeen mies lähti hakemaan apua ja nainen jäi itsekseen autolle lohtunaan muutama kirja, vähän karkkia ja Vegasin tarpeisiin suunniteltuja matkavaatteita.

Albert Chretienistä ei ole toistaiseksi minkäänlaisia havaintoja, mutta etsintäpartio löysi 56-vuotiaan Rita Chretienin loikolemasta autosta 49 päivää katoamisen jälkeen.

Sairaalaan toimitetun kanadalaisnaisen lääkäri pitää naisen selviämistä hengissä ällistyttävänä.

– Tässä tapauksessa, kun ihminen selviää hengissä näin pitkään, on ymmärrettävää kutsua tätä ihmeeksi, tohtori James Westberry toteaa CNN:lle.

Rita Chretien on kertonut säännöstelleensä käytössään olleen ruoan ja sulattaneensa lunta vedeksi auringossa. Hän laihtui seitsemän viikko kestäneen erämaavankeutensa aikana reilut kymmenen kiloa.

Etsintäpartiot koluavat erämaata ja yrittävät edelleen löytää aviomiestä Albert Chretieniä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme