Mainos
Mainos

Nainen oli kuukausia kateissa Yhdysvalloissa – löytyi kahlittuna kontista

Kuukausia kadonneena ollut nainen löytyi kaulastaan kahlittuna lastauskontin sisältä seksuaalirikoksesta tuomitun miehen tiluksilta, kertoo CNN.

CNN:n mukaan nainen löytyi kaulastaan kahlittuna lastauskontin sisältä Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa.

Poliisipartio oli menossa suorittamaan kotietsintää, kun kuuli paukutusta lastauskontin sisältä. Kun poliisi avasi kontin lukon, sisältä löytyi 30-vuotias Kala Brown, joka oli ollut kateissa viime elokuusta asti.

Brown oli kahlittu kontin seinään kiinni koiran tavoin ja hän kertoi olleensa kontissa kaksi kuukautta. Brownille oli annettu ruokaa ja juomaa kahdesti päivässä, mutta poliisin mukaan olot olivat helvetilliset: kontti oli kesähelteillä todella kuuma.

Poliisi vapautti Brownin, mutta hänen 32-vuotias poikaystävänsä on edelleen kateissa. Poikaystävä katosi Brownin tapaan elokuussa.

Poikaystävän auto löydettiin myöhemmin samoilta tiluksilta kuin Brown. Farmia muistuttavalta alueelta löytyi myös aseita ja Brown uskoo, että alueelle on saatettu haudata neljä ihmistä.

Maan omistaa mies, joka on tuomittu seksuaalirikoksesta vuonna 1987 ja häntä epäillään Brownin vanhgitsemisesta. Mies on tällä hetkellä pidätettynä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme