Mainos
Mainos

Nainen piilotti pikkulapsen matkalaukkuun Pariisin-lennolla

Air Francen Pariisin-koneesta löydettiin tällä viikolla erikoinen salamatkustaja. Lennolla ollut nainen oli nimittäin piilottanut laukkuunsa pikkulapsen, lentoyhtiö kertoo.

Lentoyhtiön mukaan laukussa salakuljetettu tyttölapsi löydettiin Istanbulista Pariisiin matkanneesta koneesta maanantaina illalla.

Charles de Gaulle-lentokentän henkilökunnan mukaan laukku oli kuulunut ranskalaisnaiselle, joka oli ollut adoptoimassa lasta Haitista.

– Hän oli Istanbulissa tullut tullialueen läpi lapsen kanssa, kun häntä estettiin menemästä koneeseen lapsen kanssa, henkilökunnan edustaja kertoo.

Tämän jälkeen nainen oli ilmeisesti päättänyt piilottaa lapsen matkalaukkuun. Nainen oli ostanut lipun toiselle lennolle ja mennyt koneeseen lapsi laukkuun piilotettuna.

– Koneessa hän oli asettanut lapsen jalkojensa juureen peiton alle. Mutta tytön oli pitänyt päästä vessaan, jolloin muut matkustajat huomasivat hänet.

Air France kertoo ilmoittaneensa tapauksesta viranomaisille. Nainen otettiin kiinni laskeutumisen jälkeen. Tapauksesta ei kuitenkaan nostettu syytteitä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme