Mainos
Mainos

Guardian: Nainen selvisi täpärästi laskuvarjo-onnettomuudesta – epäily murhayrityksestä

Brittilehti The Guardian kertoo tapauksesta, jossa kokenut laskuvarjohyppääjä loukkaantui, kun kumpikaan hänen käyttämistään varjoista ei auennut kunnolla.

Ongelmat alkoivat noin 1200 metrin korkeudessa, kun naisen käyttämä päävarjo ei auennut ollenkaan ja varavarjo juuri sen verran, että se pelasti käyttäjänsä hengen. 39-vuotias hyppääjä kärsi vakavia vammoja, mutta on nyt poliisin mukaan toipumassa.

Tapaus sattui Salisburyn kaupungin lähellä Britanniassa. Poliisi epäilee, että laskuvarjoa oli peukaloitu, ja siitä oli poistettu tarpeellisia kiinnitysosia. 35-vuotias mies on pidätetty teosta epäiltynä.

– Tämä nainen olisi kuollut, jos varjo ei olisi osittain auennut. Hänen vauhtinsa hidastui tarpeeksi, jotta hän selvisi. Tutkimme epäilyjä siitä, mitä hyppyklubilla tapahtui ja tutkimus on käynnissä, Paul Franklin poliisista kommentoi.

– Nainen selviytyi hypystä kuin ihmeen kaupalla, hän kävi erittäin lähellä kuolemaa. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme