Mainos
Mainos

Nainen synnytti matkalla sairaalaan - ajaessaan autoa

Tuttu tarina - pariskunta kiiruhtaa sairaalaan synnyttämään ja vauva putkahtaakin maailmaan autossa. Mutta harvemmin vauva syntyy siten, että äiti itse on ratin takana. Näin kävi Minnesotassa Yhdysvalloissa viime keskiviikkona, kertoo paikallislehti Bemidji Pioneer.

29-vuotias Amanda McBride oli ajamassa autoaan sairaalaan, kun lapsivesi tuli - ja saman tien tuli vauvakin. Yllättyneen äidin mukaan hän ehti avata juuri ja juuri housunsa, ennen kuin vauva vain "luiskahti ulos".

McBride oli alkanut tuntea supistuksia töissä, jolloin hän haki autonsa ja ajoi hakemaan vauvan isää. Vauvan isä, 33-vuotias Joseph Phillips ei voinut ajaa autoa, koska tämän tiedettiin saavan silloin tällöin kouristuskohtauksia.

Phillipsin mukaan vauvan pullauttanut McBride oli käskenyt tätä tarttumaan rattiin ja ohjaamaan autoa, samalla kun äiti nosti vastasyntyneen poikavauvan syliinsä.

Sekä äiti että vauva selvisivät synnytyksestä ilman komplikaatioita.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme